Diensten

Opslag

Voor de moderne ondernemer betekent handel drijven het adequaat inspelen op het marktmechanisme van vraag en aanbod. Daarin kan de tijdelijke opslag van goederen essentieel belang zijn. PBS Feed BV verhuurt ruimten voor allerlei soorten producten en artikelen. Of het nu gaat om de opslag voor enkele weken of maanden, grote hoeveelheden bulkgoederen of kleinere partijen verpakte goederen; PBS Feed BV heeft voor vrijwel elk opslagprobleem dé oplossing.

Blenden & re-packen

De hoofdactiviteit van PBS Feed BV beslaat het verpakken en opslaan van poedervormige producten. Het om- en verpakken wordt zorgvuldig en efficiënt gedaan, geheel overeenkomstig de specifieke wensen van de klanten. Goederen en producten in bulk aangeleverd, worden in elke gewenste hoeveelheid verpakt. Het omgekeerde – een partij verpakte goederen verwerken tot bulk – is eveneens mogelijk. Daar zijn speciale voorzieningen voor aanwezig.

De service reikt echter verder

Indien gewenst worden ook de douanefaciliteiten verzorgd.

PBS Feed BV is uitgerust met geavanceerde apparatuur voor de uitvoering van de vele bewerkingen. Van bulksilo’s, meng installaties, verpakkingsinstallaties (voor zowel openmond-zakken als ventielzakken) tot en met een weegbrug. Het interne en externe vervoer van uw goederen wordt beiden voor u verzorgd.